پیش بینی بازار ۱۰ مرداد ۹۶
بازار امروز مورخ ۱۳۹۶/۰۵/۱۰ را در حالی آغاز میکنیم که روز گذشته شاخص کل با صعود ۴۲ واحدی خود توانست به سطح ۸۱۵۳۳ واحد برسد و اولین نفوذ این دماسنج اقتصادی را به محدوده مقاومتی ۸۱۵۰۰ را شاهد باشیم، این در حالیست که ارزش معاملات خرد در چند روز گذشته در حدود ۱۲۰ میلیارد تومان است که این رقم نسبت به یک ماهه گذشته خود با توجه به قرار گرفتن در محدوده مقاومتی افزایش ۴۰ درصدی را تجربه میکند.
در گروه خودروئی اخباری مبنی بر عقد قرارداد شرکت ایران خودرو دیزل و شرکت هیوندائی کره بگوش میرسد که میتواند در صورت بازگشائی نماد خاور باعث تحریک تقاضا در این نماد و بالطبع جو گروه خودروئی باشد. در گروه پالایشی همانطور که دیروز ذکر شد شاهد تعدیل مثبت مجدد نماد شپنا بودیم که با توجه به تحلیل روز گذشته شاهد صعود شاخص کل بابت همین امر بودیم. در گروه فلزات اساسی، فولاد و سنگ آهن هم با توجه به ثابت بودن قیمت های جهانی و عدم کاهش محسوس قیمت در بازارهای جهانی در روزهای اخیر در محدوده های مقاومتی خود، تقاضا در نمادهای این گروه ها بدلیل رشد ملایم دلار در بازار ارز همچنان مطلوب است که در صورت تداوم این امر باید شاهد افزایش تدریجی قیمت در نمادهای این گروه ها باشیم.
در این ایام با توجه به نزدیک شدن مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور منتخب کشورمان، توسط مقام معظم رهبری و مجلس شورای اسلامی و حضور مقامات اتحادیه اروپا و همینطور حضور میهمانان بلند پایه سیاسی از سایر کشورها و بالطبع انجام دیدارهای دو جانبه با مسئولین کشورمان را شاهد خواهیم بود، که این امر میتواند حاوی اخبار خوش اقتصادی باشد، در همین راستا انتظار داریم کاهش روانی ریسک سیستماتیک بازار را شاهد باشیم که به همین دلیل معاملاتی متعادل در محدوده مثبت بیشتر نمادها را میتوان انتظار داشت.
در بازارهای جهانی شاهد حفظ قیمتها در معاملات هستیم، هم اکنون هر تن مس در محدوده ۶۳۸۰ دلار و هر تن روی هم در محدوده ۲۷۸۰ دلار در حال داد ستد است. هر بشکه نفت خام برنت در محدوده ۵۲٫۸ دلار و هر اونس طلا نیز در سطح ۱۲۶۹ دلار به نوسانات خود ادامه میدهند،این در حالیست که سنگ اهن همانطور که در روزهای قبل عنوان شد به روند صعودی خود ادامه میدهد و هم اکنون هر تن سنگ اهن در محدوده ۷۴ دلار معامله میشود. قیمت ارز در بازار غیر رسمی تهران در روز گذشته با افزایش ۱۰۰ ریالی به محدوده ۳۸۲۰ تومان رسید که این افزایش قیمت اهرم مناسبی برای افزایش سود شرکتهای صادرات محور داخلی است.