تامین مالی دانش بنیانها به توسعه اقتصادی ختم میشود
تئوری ولیو
محمدی با بیان این که اقتصاد یک تئوری بسیار مهم به نام تئوری ولیو را سرلوحه فعالیت خود قرار داده است گفت: این روزها صحبت درباره خرید و فروش ارز های دیجیتالی چون بیت کوین بسیار مطرح است، اما نکته ای که باید مورد توجه سرمایه گذاران قرار بگیرد مبتنی بر «خلق ارزش» است.
وی در اینباره توضیح داد: هر کالایی که متناسب با خلق ارزش همراه نباشد نباید مورد توجه و داد و ستد قرار گیرد ما امروز در این جا دور هم جمع شده ایم چون ارزشی خلق شده که می تواند بین ذی نفعان تقسیم شود؛ به عبارتی امروز رونمایی ها به پشتوانه خلق ارزش است. وی ادامه داد: اگر بتوانیم تامین مالی مناسبی برای محققان جوان در بازار سرمایه داشته باشیم کمک شایانی به اقتصاد کشور کرده ایم.
نقش دانش بنیان ها
محمدی ادامه داد: البته ارزش واقعی بسیاری از این کالاهای دانش بنیان قابل قیمت گذاری نیست اما اینکه ایده ای خریداری و تامین مالی شود فرصت مناسبی برای بازار سرمایه و شرکت های دانش بنیان است.
وی توضیح داد: شرکت هایی که به منابع طبیعی ارزش های ملی توجه دارند و از طریق این اقدامات سود آوری به دست می آورند به سمت فکر ناب حرکت کرده اند. محمدی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان به سمت فکر ناب حرکت کرده اند گفت: توسعه بستر فناوری های مالی به کمک پارک های علم و فناوری زمینه های توسعه را رقم می زنند؛ به عنوان نمونه طراحی و تولید نرم افزارهای تبادل مالی و معاملات الگوریتمی و پربسامد می تواند نمونه ای از این اقدامات باشد.
پرطرفدارترین معاملات جهان
رییس سازمان بورس با بیان اینکه در بورس های دنیا ده ها هزار میلیارد دلار داد و ستد می شود گفت : معاملات پربسامد یکی از پرطرفدارترین معاملات جهان است و سرمایه گذارانی که به دنبال بازدهی خیلی خوب هستند می توانند در این مسیر حرکت کنند.
وی در بخش پایانی به اهمیت بررسی و تحلیل شرکت ها و سهم ها اشاره کرد و گفت: گوگل در سابقه قیمت گذاری خود هر سهم ۱۰۰۰ دلاری را ثبت کرده، اما هیچ تضمینی وجود ندارد که این شرایط باقی بماند همانطور که روزی یاهو شرایط خود را از دست داد. محمدی در اینباره تصریح کرد: سهامداران حتما به این نکات توجه کنند و در سرمایه گذاری محصولات دانش بنیان تشکیل سبد سهام را فراموش نکنند.